Skip to main content

Isitec Indføringsbøjninger, forlængerrør og murkoblinger

Indføringsbøjninger, forlængerrør og murkoblinger

Gavatec forhandler indføringsbøjninger, forlængerrør og murkoblinger til engrospriser. Du
finder både forlængerrør, indføringsbøjninger og murkoblinger i PVC og i mange forskellige
størrelser, der matcher dit behov på byggepladsen.
Alle produkter er af mærket Isitec. Isitec er Gavatec´s eget brand af professionelle målerbrønde, ventilsæt, murkoblinger, murgennemføringer, indføringsbøjninger, forlængerrør og brøndrørsforhøjere. Isitec produkterne er kendt for deres lette montering og anvendelse.

Fordele ved indføringsbøjninger, forlængerrør og overgangs koblinger

. Der er mange fordele ved vores Isitec produkter. Du får en hurtig og nem indføring af vandledning til huset, sommerhuset eller virksomheden, og samtidig opnår du en mere sikker og nemmere montering af din vandinstallation, desuden er produkterne lette at udskifte. En vandledning på 32 mm, sammen med en 32 mm overgangsnippel passer til vores 63 mm indføringsbøjning.

Isitec indføringsbøjning i PVC

Indføringsbøjninger anvendes f.eks. i forbindelse med indføring af vandforsyning (stikledning) i
boligen, når denne f.eks. ønskes ført op igennem gulvet. Når først indføringsbøjningen er på plads,
kan PE-røret til vandforsyning skubbes igennem, og afsluttes med en egnet kobling. Indføringsbøjninger kan leveres i diameter fra 63 mm til 200 mm, i farven grå.

Isitec PVC forlængerrør med muffe

Forlængerrøret leveres med (lim)muffe, så indføringsbøjningen kan forlænges i ønsket længde. Røret passer på både PVC og PE indføringsbøjninger. Forlængerrør benyttes når du har brug for at forlænge den vandrette del af bøjningen.

Isitec murgennemføring sandbelagt.

Leveres i grå med en diameter på 63 mm og med indvendig gevind på hhv. 32 mm og 40 mm. Anvendes når stikledningen skal føres gennem fundamentet.

Isitec overgange med nippel gevind (koblinger) i PVC.

Fås i grå med både 32, 40, 50, 63, 90 og 110 mm diameter. De fås i et bredt udvalg af gevindstørrelser fra 3/4 til 4”. En kompressions overgang med nippel gevind anvendes til afslutning / overgang mellem indføringsbøjningen og PE røret, herefter kan installationen forsætte fra det valgte gevind.

Isitec overgange med muffe gevind (koblinger) i PVC

Fås i grå med en diameter på 32 og 40 mm. En kompressions overgang med muffe gevind anvendes til afslutning / overgang mellem indføringsbøjningen og PE røret, herefter kan installationen fortsætte fra det valgte gevind.

Se vores store udvalg igennem og bliv oprettet som kunde allerede i dag. Ring os op på 70 27 27 15 eller udfyld formularen Ny kunde
Information om cookies

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.

Back to top