Skip to main content

Isitec Målerbrønde og tilbehør

Isitec Målerbrønde og tilbehør.

Isitec målerbrønde er Gavatec´s eget professionelle brand, og er en nem og enkel løsning til placering af vandmålere udenfor bygning i jorden. Målerbrønd sortimentet er af højeste kvalitet og så bredt, at der er en løsning der passer til de forskellige forhold du vil støde på i Danmark. Gavatec har med mange års erfaring indenfor branchen tilegnet sig specialistviden og forståelse, der gør os i stand til at skabe de helt rigtige unikke målerbrønd løsninger i tæt samarbejde med kunder såvel som leverandører.

Hvad er en målerbrønd?

En målerbrønd er en plastbrønd med rørføring som nedgraves i forbindelse med hus, sommerhus eller andre bygninger, hvor der er behov for vandmåler. Vandmåleren anbringes i målerbrønden. Ved at installere en målerbrønd udenfor hus eller sommerhus, bliver vandmåleren let tilgængelig for inspektion, aflæsning og vedligehold for både ejere og vandværk. Vandmåleren vil være beskyttet mod vind og vejr af et isoleret låg som nemt kan afmonteres, hvis man eksempelvis skal lukke for vandet. Isoleringen i låget sikrer at vandmåler og fittings ikke fryser til om vinteren.

Isitec målerbrønde til vandmåler.

Målerbrøndene leveres som standard i diametrene Ø 400, Ø 500 og Ø 600, svarende til vandmålere fra QN 2,5 til QN 10, og alt afhængig af dit behov for forskellige størrelser. Vandmåler leveres ikke af Gavatec, men målerbrønden leveres med pasrør, der har samme byggemål som den vandmåler der skal monteres.

Kvalitetsprodukter til målerbrønde.

Til brug i målerbrønde fra Isitec, anvendes der kun kvalitetsprodukter fra de bedste producenter. Bl.a. vinkelventiler og fittings fra Isiflo. Den høje kvalitet af enkeltdelene sikrer rigtig god brugbarhed og lang holdbarhed på det samlede produkt. Alle anvendte fittings har drikkevandsgodkendelse enten som VA-godkendelse eller GDV (godkendt til drikkevand).

Isitec tilbehør til målerbrønde.

Vi forhandler ligeledes ventilsæt, brøndrørsforlængere, brøndrør, målerbrøndlåg i PE, målerbrøndlåg i glasfiber, målerbrøndlåg i genbrugsplast, firkantede karme i genbrugsplast, t-nøgle for vinkelventil og t-nøgle for genbrugsplast dæksel mm.

Isitec Brøndrørsforlængere.

Brøndrørsforlængere kan med fordel anvendes i situationer, hvor der er behov for at hæve målerbrøndens låg i forhold til terrænet. Det kan evt. være i forbindelse med udjævning af terræn eller i forbindelse med ny belægning. På brøndrørsforlængere er der påsvejset pp-stykker, som sørger for at brøndrørsforlængeren centreres ordentligt på den eksisterende brønd.
Gavatec forhandler Isitec brøndrørsforlængere i dimensionerne Ø 400, Ø 500 og Ø 600 og typisk i længderne 200mm og 300mm højde. Andre højder kan speciallaves efter ønske.

Målerbrøndlåg og -dæksler.

I sortimentet af Isitec produkter finder man også et udvalg af forskellige låg passende til de forskellige dimensioner af målerbrønde. Lågene er udført i henholdsvis rotationsstøbt PE, genbrugsplast og glasfiber.

Se vores store udvalg og bliv oprettet som kunde allerede i dag. Ring os op på 70 27 27 15 eller udfyld formularen Ny kunde

Information om cookies

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.

Back to top