Skip to main content

Mekaniske samlinger

Mekaniske samlinger

Gavatec forhandler et stort udvalg af mekaniske samlinger, herunder trækfaste koblinger, Blue Seal plast kompressionsfittings, Plug and Play plast indstiksfittings, kædetætning, samt flexkoblinger.

Hvad er mekaniske samlinger?

En mekanisk samling benyttes til at sammenkoble rør. De benyttes ligeledes som yderst effektive reparationsløsninger, og til at reparere næsten enhver form for revne, brud eller hul i vand- og spildevandsrør. Mekaniske samlinger med de trækfaste koblinger fra Hymax er kendt for deres alsidighed og fleksibilitet. Mekaniske samlinger sparer dig for både tid, omkostninger og kræfter, selv under de mest ekstreme forhold. Med de unikke trækfaste koblinger i Hymax Grip serien kan du lave trækfaste samlinger mellem rør i plast, metal, støbejern, asbest cement og andre materialer.

Mekaniske samlinger fra Hymax og Blueseal

Vi fører både Hymax trækfaste rørkoblinger, trækfaste endekoblinger, trækfaste reducerede koblinger, trækfaste flangekoblinger og støttebøsninger til koblinger.
I Blueseal sortimentet finder du hhv. kompressions koblinger, reparationskoblinger, kompressions vinkler 90°, muffer, slutmuffer, tee, nipler, reducerede kobkinger, ventiler, saddelgren, samt affasningsværktøj m.m.

Trækfaste koblinger fra Hymax

Hymax Grip trækfaste koblinger imødekommer ethvert koblingsbehov og leverer en bred vifte af koblingsløsninger, i den revolutionerende HYMAX-familie. Koblingsprodukterne er anerkendt over hele verden for deres innovative design, deres brugervenlighed, langtidsholdbarheden og så er de omkostningseffektive og KIWA godkendte.
Koblingerne spændes med kun én bolt i hver ende (2 på de lidt større dimensioner). Når koblingen er monteret korrekt, sidder sammenspændingen altid lidt tilgængeligt øverst og med en akku skruemaskine spændes møtrikken hurtigt inden justeringen til sidst foregår med momentnøgle.
Testet gennem 20 år i over en million installationer i USA, derfor garanti for, at Hymax Grip trækfaste koblinger leveres i den højeste kvalitet og med overfladebehandling i epoxy som lever op til alle internationale krav.
Du kan komme i situationer, hvor du får behov for at samle rør af forskellige materialer og med forskellig udvendig diameter. Lige præcis her kan den patenterede teknologi fra HYMAX Grip koblinger give dig en hurtig og sikker rørsamling.

Mekanisk samling med Blueseal plast kompressionsfittings

Blueseal er certificerede og patenterede kompressionsfittings fremstillet af PP til PE rør og fittings til blandt andet drikkevandsforsyning, der garanterer maksimal sikkerhed over tid samt hurtig og sikker installation.
Den nemme indføring af PE-røret i koblingen garanterer dig en pålidelig og langtidsholdbar installation. Det unikke patenterede tætningssystem, der består af en pakning, gribering og omløber, sikrer en hurtig, tæt og trækfast samling.
Dette system har indbygget en selvtætning, dvs. evnen til at forstærke tætningen, når rørledningen er udsat under tryk, selv for rør, der er ovale eller beskadigede.
Blueseal konstruktionen sikrer en hurtig og sikker installation, formen og forsmøringen af pakningen sikrer hurtig og nem installation, hvilket hjælper installatøren med at spare tid og penge.

Plug and Play plast indstiksfittings til mekaniske samlinger

Indstiksfittings i sort PP-materiale med pakning og gribe ring giver en hurtig samling af PE rør under vanskelige forhold, det kan være vand eller pladsmangel der gør at man ikke kan svejse rørene sammen.

Kædetætning og mekaniske samlinger

Kædetætninger fremstilles i gummi med syrefast rustfrit stål bolte, monteres som tætning mellem det borede hul og røret. Kædetætningen er hurtig at montere, og det eneste værktøj du får brug for, er en momentnøgle eller en skruetrækker med torque. Kvalitetsproduktet er MFPA-testet i henhold til gældende regler og normer, og kan klare et tryk på op til 3,0 bar.

Flexkoblinger

En flexkobling er meget mere end bare en kobling. Det er flexkoblingen der anvendes til samling af kloak- og drænrør af forskellige materialer såsom beton, pvc og pp. Benyttes over jord som under jord, og til reparation af allerede eksisterende ledningsnet, udskiftning af rør, brønde m.m.. Disse kan anvendes på både korrugerede og glatte rør. Koblingen er let at montere, og monteret korrekt opnås en nem og tæt sammenkobling af de 2 rørender uanset materiale og udvendig dimension.

Se vores store udvalg igennem og bliv oprettet som kunde allerede i dag. Ring os op på 70 27 27 15 eller udfyld formularen Ny kunde

Information om cookies

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.

Back to top