Skip to main content

Trækfaste koblinger

Trækfaste koblinger til alle rørtyper.

Med de unikke trækfaste koblinger fra Hymax Grip-serien kan der laves trækfaste samlinger på et stort udvalg af rørsystemer og diametre i plastik, metal og andre materialer.
Med det gennemtænkte design sikres den formodentlig hurtigste montage og tilspænding sammenlignet med andre produkter på markedet og så er de trækfaste koblinger selvfølgelig KIWA-godkendt.

Trækfaste koblinger med stærk og holdbar konstruktion.

Hymax Grip er udført i en stærk støbejernskonstruktion med en meget holdbar overfladebehandling som forhindrer korrosion. Dertil praktisk håndtag som også kan anvendes med løftestrop. De rustfrie AISI 316 A4 bolte og møtrikker har gennemgået en tørbehandlingsproces, så smøremiddel er helt unødvendigt og samtidig forhindrer at skidt og snavs sætter sig.

Et trækfast koblingssystem som gør en forskel.

Trækfaste koblinger fra Hymax tillader samlingen af rør med samme eller anden diameter og materiale på en måde, som er enestående på markedet for trækfaste koblinger. Programmet består af : Lige Rørkobling, Endekappekobling med udtag til trykprøvning eller aftap, Reduceret kobling til samling af forskellige dimensioner og Flangekobling til montering på flange i den ene ende. Dertil findes der i programmet også Trækfast kobling 45°, Trækfast kobling 90° og Trækfast kobling Swiveljoint til henholdsvis faste vinkelsamlinger og trinløs vinkelsamling fra 0-90°.
De trækfaste koblinger er designet med et radialt gribesystem til at håndtere samlingen af alle typer af metal- og plastikrør og forhindrer aksial bevægelse. Når boltene er spændt, vil aksialt træk i rørenderne blot forøge koblingens effektivitet og forhindre at rørenderne trækkes ud af koblingen.

Trækfaste koblinger med hurtigste og sikreste montering på markedet.

Hymax Grip føres let ind over rørenderne før montage og som det eneste produkt på markedet spændes Hymax Grip kun foroven og med 1 eller 2 bolte.  
Da spændeboltene kun er monteret øverst på koblingen, sikres det, at montage af koblingen kan ske nemt med top på skruemaskine, der er kun få bolte og derfor sker montage meget hurtigt og dertil er montagen mere sikker for montøren, da der ikke skal arbejdes under samlingen og ophold i en evt udgravning bliver minimeret.  

Kvalitet koster…

Er Hymax Grip det billigste produkt på markedet? Nej, Hymax Grip er ikke det billigste produkt, men på grund af konstruktion og den simple monteringsmetode, er Hymax Grip-serien formodentlig den mest fleksible, bedste, sikreste og den mest kosteffektive løsning på markedet!
Monterings- og funktionsmetoden gør simpelthen, at man nemt, sikkert og effektivt får afsluttet sin opgave på kortest mulige tid.

Tilbehør til trækfaste koblinger.

Som tilbehør til Hymax Grip, lagerfører Gavatec støttebøsninger til brug ved plastikrør samt specielle lange toppe som passer til boltene på koblingerne.

Hvad er en trækfast kobling?

En trækfast kobling anvendes til at koble to rør sammen, og hvor der samtidig er behov for, at samlingen kan håndtere de træk i samlingens længderetning, som opstår p.gr.a. invendigt tryk i røret og det mekaniske træk i installationen p.gr.a. udvidelser og sammentrækninger. På Hymax Grip Trækfaste koblinger fastholdes rørenderne af et radialt gribesystem med pakning og gribetænder som gør samlingen til en fleksibel forbindelse, der reducerer fremtidige revner og brud på rørene.

Hvordan monterer man en trækfast kobling?

En trækfast kobling monteres på rørenderne ved at spænde en eller flere bolte på koblingen. Gavatec lagerfører Hymax Grip Trækfaste koblinger som har den formodentlig hurtigste installation på markedet p.gr.a. kun 1 eller 2 bolte.

Hvor kan man købe en trækfast kobling?

Trækfaste koblinger kan typisk købe hos Gavatec A/S og andre engrosvirksomheder samt grossister. Kontakt os og hør nærmere på telefon 70 27 27 15 eller på email info@gavatec.dk

Information om cookies

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.

Back to top