GAVATEC ER SPECIALIST I RØRSYSTEMER

Firmaet blev startet i 2004 af Michael Gøtke som har mere end 30 års erfaring med rørsystemer og derigennem stor viden og know-how om hvad der findes på markedet og hvordan det anvendes bedst muligt.

Med kontakt til mange førende producenter af rør og fittings ikke bare i Europa men i det meste af verden, har vi mulighed for at tilbyde en meget bred palette af produkter og løsninger. Vi ønsker at fremstå som en uafhængig leverandør der gerne søger utraditionelle veje for at finde den optimale løsning på en forespørgsel.

Vores velassorterede lager af fittings, ventiler og rør, gør at vi også er i stand til at levere hurtigt fra dag til dag eller endnu hurtigere om nødvendigt. Vore kunder er grossister, industrier, entreprenører og installatører mv. som ønsker at få vejledning, løsningsforslag og service i forbindelse med projekter der omfatter rørsystemer.

Vi arbejder hele tiden på at udbygge vores kompetencer både med nye produkter men også vores egen viden og kunnen omkring vores produkter og deres anvendelse, derfor har vi en meget tæt dialog med vore leverandører og medvirker ofte til udvikling af nye produkter eller forbedring af de eksisterende.

Hvis vore kunder har en ide eller et problem der skal løses vil vi ”kaste” os over mulighederne i samarbejde med den eller de af vore leverandører der kan levere den bedste løsning.

Samfundet forventer at rørprojekter der udføres nu skal kunne holde i mindst 60 – 100 år, det kræver valg af de rigtige produkter og godt håndværk, vi kan hjælpe med det første og vejlede om det andet !

Information om cookies

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.

Back to top