Skip to main content

PVC Rørsystemer

PVC rørsystemer

PVC anvendes til en lang række forskellige installationer især indenfor industrien og til svømmebade. For mange år siden var PVC det foretrukne materialevalg til vandforsyning, men siden 1980’erne foretrækkes PE til dette formål. PVC rør og fittings kan leveres fra 6 til 630 mm i flere forskellige trykklasser og kan samles enten mekanisk med kompressionsfittings, med muffer eller limes sammen, afhængigt af installationen og anvendelsen.

PVC rør hos Gavatec Engrossalg

Gavatec fører et bredt sortiment af diverse PVC produkter til alle typer installationer. Vores udvalg omfatter både rør og alle tilgængelige typer fittings samt nødvendige monterings materiale som lim og rensevæske. Hos os finder du produkter af højeste kvalitet til engrossalg.

Hvad er PVC plast?

PVC står for Polyvinylklorid. Det er et plastmateriale, som anvendes til en lang række formål både U-plastificeret (hårde) og bløde (med ftalater). PVC er den tredje mest brugte type af plast på verdensplan. og der benyttes lige omkring 50 millioner ton PVC plast på verdensplan.
PVC plast kan genanvendes hvis det indsamles og behandles korrekt. Vidste du at under forsøg har man fundet ud af at PVC-rør kan knuses og genanvendes til nye rør op til 10 gange uden at miste sine tekniske egenskaber, og uden at benytte nye råmaterialer ?
PVC har en holdbarhed på op til 50 år afhængig af brugen og installationen. PVC plast har mange forskellige formål, og graves ofte ned. Ved korrekt montering og håndtering opnås sikre og tætte samlinger som klarer tryk op til 16 bar afhængig af valgt trykklasse.
PVC kan anvendes ved temperaturer mellem -10 til + 60°C.

PVC er et alsidigt materiale

PVC kaldes også for termoplast, hvilket betyder, at PVC er en type plast, som bliver blød ved opvarmning og dermed meget formbar. Ved afkøling sker det modsatte, her størkner materialet som du kender det fra stearinlys. Dette betyder, at PVC materialet kan opvarmes og formes i nye former og dermed tilpasses det aktuelle behov. PVC kan både svejses og limes og man kan på den måde lave større konstruktioner eller samle plader, rør eller fittings efter behov.

Hvor kan man købe PVC rør og fittings?

Gavatec forhandler PVC rørsystemer engros. Vi forhandler både rør, muffer, ventiler, rørbærere, overgange og flangesamlinger, kort sagt alle dele der er nødvendige for at lave en komplet installation.

Hvad er PVC lavet af?

PVC er lavet af råolie, klor og forskellige tilsætningsstoffer. Ren PVC er stift, og brænder nemt. PVC er ikke UV bestandigt og bliver hurtigt nedbrudt af sollys og høj varme. PVC til rørsystemer er ikke tilsat ftalater men indholdet af klor gør at PVC skal sorteres separat og ikke må sendes på forbrændingsanlæg, da afbrænding kan skabe saltsyre og dioxiner.

Gavatec fører et bredt sortiment af PVC rør systemer

Vi forhandler alt engros inden for PVC rørsystemer.
Dette inkluderer produkter som butterflyventiler, kugleventiler, kuglekontraventiler, kontraklapventiler, bundventiler, flowmålere, blindflanger, fastflanger, samlemuffer, slutmuffer, slangenipler, unioner, vinkler, fittings, limfittings, lukkede og åben rørbærere m.fl.
Vores U-PVC Rør leveres i længder på 4 eller 5 m og i dimensioner fra 6 til 630 mm. Se alle vores dimensioner og længder på de forskellige PVC rør og fittings under de enkelte produkter.

Se vores store udvalg igennem og bliv oprettet som kunde allerede i dag. Ring os op på 70 27 27 15 eller udfyld formularen Ny kunde


Information om cookies

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.

Back to top