Skip to main content

MULTITEC 540

Lækagesøgning med Multitec 540

Multitec 540 er et gasmåleinstrument til analyse af gasblandinger, der dannes ved biologiske processer. Det kan måle koncentrationen af op til fem gasser samtidig. Enheden er udstyret med infrarøde sensorer til måling af metan og kuldioxid. Den kan også udstyres med elektrokemiske sensorer. Anvendelsen af infrarøde målingsteknikker betyder, meget præcise målinger og ingen forveksling af andre gasser. Dette gør den ideel til brug på deponier, spildevandsanlæg og biogasanlæg.

Måske kunne du også være interesseret i

Sensorer, display og data

Mutitec 540 kan udstyres med sensorer for måling af: Metan, Kuldioxid, Oxygen, Svovlbrinte og Kulilte. Instrumentet er dermed i stand til at give en komplet analyse af gasserne ved brug på ovennævnte anlæg.
Et stort display gør det muligt at vise alle parametre samtidig og vise målingerne overskueligt. Alle data kan gemmes på enheden og med USB-port overføres til GasCom software. Dokumentationen er dermed på plads.
Multitec 540 leveres med alt det nødvendig tilbehør, for at være et komplet instrument.

Information om cookies

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.

Back to top