Skip to main content

Lækagesøgning gas

Sewerin Lækagesøgning til gas.

Her finder du en oversigt over måleinstrumenter fra Sewerin til gaslækagedetektion. Vores portefølje omfatter gasadvarselsapparater og gaslækagedetektorer.
Extec PM 5XX benyttes til lækagesøgning, måling, og personlig beskyttelse. De forskellige EX-TEC PM5xx varianter af gasmåler- og gasadvarselsapparater forenkler det daglige arbejde for gasmontører, vedligeholdelsespersonale og andet teknisk personale. De kan bruges til at lokalisere utætheder i frit tilgængelige gasrør, vurdere eksplosionsrisiko (LEL) og afgøre, om giftige gasser er til stede og dermed risikabel for personale.
Snooper Mini er en gaslækagedetektor til lækagedetektion i indendørs gasinstallationer. Snooper mini er en robust gaslækagedetektor, som er velegnet til at kontrollere tilgængelige gasledninger for lækager. Typisk lækagesøges ved fittings, flanger, gevindforbindelser og gasregulatorfittings, -alle mekaniske samlinger. Gaskoncentrationen vises i ppm-området.
Multitec 540 og Multitec 545 anvendes ved biogasstyring.
Til lækagesøgning i terræn, kan tilbydes forskellige varianter:
Variotec 480, EX-TEC HS 680 som er effektive instrumenter der betjenes af gående operatører.
LaserGasPatroller LGP 800 er laser baseret udstyr til montering f.eks. i bil. LaserPatroller kan samtidig afmærke evt. lækage på installeret kortmateriale. Effektivt instrument til længere strækninger.
RMLD-CS er et laser baseret udstyr til detektering af metan fra en distance op til 30 meter.

Information om cookies

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.

Back to top