Skip to main content

SECORRPHON AC200

Lækagesøgning med SeCorrPhon AC200

Kombineret Aquaphon og SeCorr korrelator, er et særdeles professionelt værktøj til lækagesøgning på alle vandledninger, lige fra stikledninger til større hovedledninger. SeCorrPhon bæres med en bæresele så instrumentet ligger vandret og er dermed overskueligt.
Når instrumentet, som er udstyret med en brugervenlig software, kombineres med markedets bedste mikrofoner UM200/BM200/BM230 og sendere, er det et gennemført professionelt værktøj til pinpointing af lækager på vandledninger.

Måske kunne du også være interesseret i

Hovedtelefoner og display

SeCorrPhon AC200 leveres med ”SDR” trådløs forbindelse til hovedtelefoner. Det unikke SDR system sikrer at lyden ikke forvrænges eller forsinkes.
SeCorrPhon AC200 kan alternativt leveres med traditionel ledningstilsluttet hovedtelefon. Begge typer hovedtelefoner sikrer mod høje pludselige lyde.
På det store overskuelige farvedisplay med fingertouch betjening vises alle nødvendige informationer, lige fra batteriniveau, tilsluttede mikrofoner mv. og det færdige måleresultat.
SeCorrPhon har rig mulighed for filtrering af frekvensområder og derved opnå et optimalt resultat.
SeCorrPhon AC200, hovedtelefon og sendere er forsynet med genopladelige batterier.
SeCorrPhon AC200 leveres i kuffert med central opladning.

Information om cookies

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.

Back to top