Skip to main content

Ledningssøgning vand

Sewerin Ledningssøgning til vand.

Her får du et overblik over apparaterne fra Sewerin til rørplacering og objektdetektering. Vi forhandler systemer og produkter til lokalisering af skjulte genstande, akustisk detektering, magnetometer samt metaldetektor.
Ferrotec FT10 et et magnetometer til lokalisering af skjulte genstande: f.eks. spindelstænger og dæksler hurtigt - bekvemt - præcist
M130 er en metaldetektor til lokalisering af skjulte genstande i forsyningsnettet, herunder også spindler og dæksler.
UT9000 er pålideligt udstyr til lokalisering af stålrør, eller plastrør. (Plastrør med indført søgesonde). Nemt og effektivt.
[Utillitrac] anvendes indenfor pipeline- og kabeldetektion. Dens afbalancerede design og intuitive enkeltknap-betjening sikrer komfortabelt og ubesværet arbejde over længere tid.
Combiphon er til akustisk at detektere placering af plastrør. Plastrør kan ikke lokaliseres med konventionelle elektromagnetiske midler, fordi de ikke er elektrisk ledende. Derfor anvender man et andet princip til at bestemme placering af rør. Her benyttes i stedet den akustiske metode.
Det vandfyldte rør tilføres mekaniske vibrationer der med karakteristiske lyde gør det muligt med jordmikrofoner at lokalisere plastrøret. Denne metode kan også bruges til at lokalisere eternit og metalrør. Combiphon-systemet består af en Generator G5-centralenhed, der sammen med ”Striker og Stopper” frembringer de karakteristiske lyde, der søges på med jordmikrofoner. Fjernbetjeningen styrer intensiteten på den tilførte lyd og vibration.

Information om cookies

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere her.

Back to top